lauantai 17. toukokuuta 2014

Viimeiset päivät keittiössä

Joni solmimassa makkaroita

Kalanyytit tekovaiheessa, kalan päällä mangosiivu ja korianterin lehti. Lopuksi komeus kääritään kevätkääryletaikinaan jonka nimeä en nyt muista.

Doradoja elikkäs ilmeisesti seabasseja. Ei varmaa tietoa kielimuurin vuoksi.

Perunagratiineja jotai väsäilimme montasataa kappaletta.

Valehtelematta Venäjän paras kokkitiimi :) oikealta vasemmalle: Kirill, Max, Niko, Igor, Thomas

Selkeääkin selkeämpi päivän orderi...

Pariloituja kasviksi ja mascarponepinaatti täytteellä täytettyjä herkkusieniä.

Tillin käyttö on kyllä täällä aivan käsittämätöntä koska sitä näemmä laitetaan myös lasagneen koristeeksi. Myös kanoissa on tilliä päällä.

Hyvää harjoitusta kyllä äyriäisten käsittelyyn mitä ei oikein suomessa pääse tekemään. Tiikeriravuista poistettiin keskiruumiistaa kuoret ja jätettiin pyrstö sekä pää paikoilleen. Keskiruumis halkaistaan ja suoli poistetaan. Rapu jätetään sellaiseksi al'a carte annoksia varten. Joissain annoskuvissa taisikin jotenkin näkyä rapujen asettelua. 



Kuvat voi olla hieman epäselviä koska keittiössä kameranlinssi tahtoo lähmääntyä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti