Joni solmimassa makkaroita |
Kalanyytit tekovaiheessa, kalan päällä mangosiivu ja korianterin lehti. Lopuksi komeus kääritään kevätkääryletaikinaan jonka nimeä en nyt muista. |
Doradoja elikkäs ilmeisesti seabasseja. Ei varmaa tietoa kielimuurin vuoksi. |
Perunagratiineja jotai väsäilimme montasataa kappaletta. |
Valehtelematta Venäjän paras kokkitiimi :) oikealta vasemmalle: Kirill, Max, Niko, Igor, Thomas |
Selkeääkin selkeämpi päivän orderi... |
Pariloituja kasviksi ja mascarponepinaatti täytteellä täytettyjä herkkusieniä. |
Tillin käyttö on kyllä täällä aivan käsittämätöntä koska sitä näemmä laitetaan myös lasagneen koristeeksi. Myös kanoissa on tilliä päällä. |
Kuvat voi olla hieman epäselviä koska keittiössä kameranlinssi tahtoo lähmääntyä...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti