maanantai 5. toukokuuta 2014

I hate mondays

Enkä taida olla ainoa kun katsoo työkavereiden ilmeitä ja työmotivaation tasoa. Väsymys painoi aamusta ja vielä enemmän puudutti kun ei ollut kovin paljoa hommaa joten joutui seisoskelemaan vain ja seuraamaan muita. Keittiössä oli niin vähä hommaa loppupäivästä, että meidät siirrettiin leipomon puolelle. Sugarbabesit kuten Kirill heitä kutsuu laittoivat Jonin tekemään tiramisua ja itse tein ilmeisesti jonkin näköisiä suklaamakeisia tai pikkumuffinseja. En kerennyt näkemään lopputulosta koska päivämme loppui kesken.

Asuntolalla olikin puhtaat, joskin märät vaatteet odottamassa. Piti käydä pyykkiteline ostamassa koska muuten ei oiken saa pyykkejä täällä kuivateltua. Aika kiskurihintaista pyykkien pesettäminen koska maksaa 100ruplaa per muovikassi eli reilu 2e. Tosin jos pyykkikoneenakin toimii vanha mummeli ja pyykkilauta niin sitten hinnan kyllä ymmärtää.

La-su meni rennoissa merkeissä asuntolalla paitsi Tino viiletti kaupungilla ilmeisesti yökerhoissa. Yritän tuossa myöhemmin latella vähän kuviakin kun nyt vaikuttaa kone jumittavan ettei saa laitettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti