tiistai 13. toukokuuta 2014

Kuvia keittiöstä

Ensin hieman näköalaa ylemmältä salitasanteelta, kaukana siintää Iisakin kirkko.
Alemman salin pöytiä.
 Blineistä tehtyjä nyyttejä juliennetäytteellä ja sidottu purjolla kiinni.
 Bors keitto alkutekijöissään.
 Tarkkaa nimeä ei saatu selville, mutta jonkin tyyppisiä perunakroketteja kyseessä. Tahmeasta perunamuussista tehtyjä palloja jotka leivitetään kananmunalla ja korppujauholla.
 Leipomon puolella teimme mielenkiintoisen näköisiä leivonnaisia, pinnassa manteleita ja tuosta ruskeasta ei tietoa koska emme valmistaneet taikinaa itse.
 Paistettua kalaa tattikastikkeella ja jonkintyyppinen perunasose jossa päällä mätiä.
 Simpukoita, tiikerirapuja, mätiä ja kalaa.
 Blininyytti muutamalla tatilla ja juustolla koristeltuna, alla soseutettua tattikastiketta.
 Seljanka. Täällä keitot ovat aivan toista maata kuin meillä suomessa ja niitä tarjotaan joka päivä henkilöstöruokalassa täällä.
 Lampaanpotka riisipedillä ja madeirakastikkeella.
Seinällä näkyy kaikkien al'a carte annosten annoskortit ja niitä on vielä paljon lisääkin kuin mitä kuvassa näkyy.

1 kommentti: