torstai 24. huhtikuuta 2014

Alkubriiffaus ja ah, niin ihana lääkärintarkastus!

Heräämme aamutuimaan ja raahaudumme aamupalalle. Menemme tyhjään ruokalaan, tai no melkein tyhjään lukuunottamatta noin kymmenpäistä henkilökuntaa joka istuu kahvilla rupatellen. Annamme lipukkeet jotka maksoivat 150 ruplaa eli noin reilu kolme euroa ja istumme pöytään. Pian meidät tullaan kuitenkiin ohjaamaan sermeillä suojattuun kabiiniin johon meille tarjoillaa pöytään etäisesti kaurapuuroa ja ohravelliä muistuttavaa makeaa puuroa. Pieni pöpö on kai pyrkinyt masuun yöllä kun ruokahalu täysin kateissa ja väkisin joutuu syömään. Onneksi oli myös jogurttia joka on helposti syötävää ja menee nopeasti alas. Viimeistelemme aamiaisen ja siirrymme valmistautumaan keskustaan lähtöön.

Hyppäämme asuntolan läheltä ratikkaan joka vie meidät metroasemalle. Ja tähän väliin siis mainittakoon, että meillä on mukana vaihdossa myös savonlinnasta nuori nainen nimeltään alexandra joka on siis Venäjältä kotoisin ja auttanut jo tähän mennessä meitä monessa asiassa venäjän ja suomen osaamisensa kannalta. Hyppäämme metroon joka vie meidät keskustaan. Kuulostaa ehkä helpommalta kuin mitä kuulostaa, sillä kieltäosaamattoman ja suurkaupunginhälyyn tottumattoman näkökulmasta se ei sitä todellakaan ole. Pääsemme kuitenkin keskustaan ja Ambassadoriin suht koht ongelmitta.

Pikaista alkubriiffausta jonka jälkeen meidät nakataan taas autokyytiin joka vie meidät lääkärintarkastukseen. Lääkärikeskus on melko tasokas siihen nähden mitä odotin, vaikkakin aulassa on melko paljon porukkaa. Alkuselvitysten ja nimellisen korvauksen jälkeen pääsemme ensimmäiselle hoitajalle. Aloin kauhulla odottamaan mitä on luvassa koska Joni tuli suht vaivaantuneena ulos ja naureskeli vain, että kohta näet mitä tapahtuu kun itse yritin kysellä mitä siellä tehdään. Vuoroni tuli viimein ja todellakin järkytyin heidän toimintatavoistaan, mutta se jääköön salaisuudeksi mitä siellä tapahtui. Sen verran kuitenkin, että ei ikinä suomen lääkäreissä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti